Sportovní den 21. 4.

Zveme vás, příznivce naší školy a sportu, na již sedmý Sportovní den, který se koná v sobotu 21. dubna 2018 od 10 hodin na venkovním hřišti s umělým povrchem vedle staré školní budovy. Můžete se zúčastnit populárního turnaje v minikopané a orientačního běhu školou nebo jen přijďte fandit a bavit se.

Turnaj v minikopané

Registrace fotbalových týmů probíhá do 17. 4. 2018. Hlaste se e-mailem na adrese samuel.jordan@zssuchdol.cz . Podmínky pro složení týmu zůstávají i pro tento rok stejné:     8 hráčů (5 hráčů + 1 brankář), 2 náhradníci, v týmu budou nejméně 2 dívky nebo ženy a         1 dospělák. Věk hráčů od 6 let. Hráči by měli mít sportovní oděv a obuv, turfy nebo tenisky. Kopačky s kovovými kolíky jsou vzhledem k umělému povrchu hřiště zakázány. Herní systém je založen na hokejovém střídání s hrací dobou 2×5 minut, každý s každým ve skupinách, postup do finále dle skupin.

Orientační běh školou

Zaběhejte si a zorientujte se ve škole! Běh startuje od 10.15 hod., poslední běžci vyběhnou v 12,00 hodin, pak bude startovní stanoviště uzavřeno. Opět poběží jedno až tříčlenné hlídky podle plánku a jejich úkolem bude proběhnout všechny vyznačené kontroly. Registrace hlídek proběhne až na místě při startu v den běhu. Věk běžců není omezen. V letošním roce budou startovat hlídky ve dvou kategoriích – mladší žactvo (do 9 let, včetně), starší žactvo (nad 9 let). Pokud bude hlídka věkově smíšená, řídí se její zařazení do kategorie věkem nejstaršího běžce.

Vyhlášení výsledků turnaje v minikopané a orientačního běhu proběhne společně po skončení fotbalového turnaje. Drobné občerstvení v areálu školy bude zajištěno. Těšíme se na vaše skvělé sportovní výkony!