Sportovní den

Zveme vás, příznivce naší školy a sportu, na Sportovní den, který se koná v pátek 3. 5. 2024 od 15 hodin na venkovním hřišti s umělým povrchem vedle staré budovy. Můžete se zúčastnit turnaje v minikopané a orientačním běhu nebo jen přijďte fandit a bavit se.


TURNAJ V MINIKOPANÉ
Registrace fotbalových týmů probíhá do 30. 4. 2024
Hlaste se na email jitka.horova@zssuchdol.cz

Podmínky pro složení týmu: 8 hráčů (5 hráčů + 1 brankář), 2 náhradníci, v týmu budou nejméně 2 dívky nebo ženy a 1 dospělý. Věk hráčů od 6 let. Po celou dobu hry musí být na hřišti alespoň 1 dívka. Hráči musí mít sportovní oděv a obuv, turfy nebo tenisky. Kopačky s kovovými kolíky jsou vzhledem k umělému povrchu zakázány. Herní systém je založen na hokejovém střídání. Hrací doba a systém bude upřesněn, dle počtu přihlášených družstev.

Turnaj se uskuteční při přihlášení alespoň 4 a více týmů.


ORIENTAČNÍ BĚH

Zaběhejte si a zorientujte se. Běh startuje od 15:15, poslední běžci vyběhnou v 17 hodin, pak bude startovní stanoviště uzavřeno.

Hlídky se budou skládat z jednoho až tří členů, poběží podle mapy a jejich úkolem bude proběhnout všechny vyznačené kontroly.

Registrace hlídek proběhne až na místě při startu v den běhu. Věk běžců není omezen.

Hlídky budou rozděleny do dvou kategorií

● mladší žactvo (do 9 let – do 4.třídy včetně),
● starší žactvo (nad 9 let, od 5. třídy).

Pokud bude hlídka věkově smíšená, řídí se její zařazení do kategorie věkem nejstaršího běžce.


Vyhlášení výsledků turnaje v minikopané a orientačního běhu proběhne společně po skončení fotbalového turnaje. Drobné občerstvení v areálu školy bude zajištěno.

Těšíme se na vaše skvělé sportovní výkony!