Informace k provozu školní družiny

Provoz školní družiny v pondělí 2. září 2024

V pondělí 2. září 2024 je provoz školní družiny od 7:00 hodin a po skončení vyučování do 17:00 hodin. Ranní družina je v suterénu staré budovy. Přímý vchod je od víceúčelového hřiště u knihovny. Pokud přihlášený žák nastoupí již tento den do ŠD, vezme si s sebou přezůvky, čip na oběd (oběd je nutné předem objednat ve školní jídelně), lístek od rodičů s informacemi o odchodu z ŠD. Odcházet může již od 12 hodin během celého odpoledne.  

Změny ve vyzvedávání žáků ze školní družiny

Žáci 1. ročníkuVyzvedávání ze školní družiny bude po celý školní rok pouze přes vrátnici hlavním vchodem v nové budově školy. Po zápisu u vstupu do budovy si rodiče vyzvednou žáky přímo z oddělení družiny.
Žáci 2. ročníkuVyzvedávání ze školní družiny bude po celý školní rok přes vchod u knihovny.
Žáci 3. ročníkuVyzvedávání ze školní družiny bude po celý školní rok pouze přes vrátnici hlavním vchodem v nové budově školy. Po zápisu u vstupu do budovy si rodiče vyzvednou žáky přímo z oddělení družiny.

Informativní schůzka ve školní družině pro rodiče přihlášených žáků

V pondělí 2. září 2024 se koná informativní schůzka rodičů prvňáčků, která bude probíhat ráno po přivítání s pan í učitelkou.

Pro rodiče žáků z 2. a 3. ročníku se informativní schůzka nekoná. Zápisní lístek a veškeré informace o provozu a organizaci ŠD dostanou žáci 2. září od svých třídních učitelek.