Školní klub

Školní klub je otevřen pro samostatné a zodpovědné děti, které svůj volný čas po vyučování tráví po dohodě s rodiči (rodiče děti z klubu nevyzvedávají). Do klubu tedy děti docházejí dle svého uvážení a po domluvě s rodiči. Mohou samy pobývat na hřišti, dokážou si pohlídat začátek kroužku apod. Školní klub nekontroluje docházku dětí.skolni_klub_MAIL

Ve školním klubu je možné trávit čas v době mezi 12:30 a 17:00, když děti čekají na autobus, na odpolední aktivity probíhající ve škole, když si chtějí s kamarády popovídat nebo zahrát nějakou hru. Kromě toho se mohou účastnit i konkrétních činností, o kterých bude s předstihem informovat vedoucí školního klubu. Setkávají se zde děti i z 6. – 9. tříd.

Školní klub není obdoba družiny, nezajišťuje pravidelný režim (svačina, pobyt venku, psaní úkolů, předávání dětí lektorovi na kroužek atd.), je vhodný pro nepravidelnou docházku podle potřeby. Chtějí-li rodiče, aby dítě bylo pod dozorem přesně v době podle zápisového lístku, je rozhodně vhodnější jej přihlásit do družiny.

Každý, kdo klub bude navštěvovat, se musí zaregistrovat a zaplatit registrační poplatek:

250,-/pololetí. Vedoucí školního klubu odpovídá za děti po dobu, kterou tráví ve školním klubu.